Džentelmenų vakaras su Wahl Profesional

Išskirtinis Didžiosios Britanijos stilisto 5IVE pasirodymas Lietuvos specialistams.

5IVE – apdovanojimais įvertintas stilistas, žvaigždžių kirpėjas, mokymų genijus. Per 18 metų darbo plaukų kirpimo industrijoje iš Pietų Londono kilęs 5IVE laimėjo daug konkursų, pelnė daugkartinius apdovanojimus „Kirpėjų mūšyje“ („Battle of the Barbers“), tapo konkursų „S–CURL“ ir „WAHL Pro kirpėjų mūšio“ čempionu.

5IVE yra universalus stilistas ir kirpėjas, vienodai puikiai dirba su vyrų, moterų, afrikiečių ir europiečių plaukais. Kartu su „Wahl Pro UK“ kūrėjų grupe kirpėją 5IVE galima pamatyti „Salon International“ esančioje „Wahl Pro“ scenoje, kur jis demonstruoja šiuolaikinį darbo stilių ir metodus.

Energingasis, gyvybingasis, kūrybingasis 5IVE yra dirbęs su garsiausiais muzikos pasaulio žmonėmis, jo klientų sąraše yra tokios JAV garsenybės kaip Sean „P–Diddy“ Combs, Usher ir Lionel Ritchie.

5IVE talentas ir energija nenustoja augti – meistras savo patirtimi nuolat dalinasi su nauja kirpėjų karta visoje Europoje.

Vakaro metu kirpėjas 5IVE, atstovaujantis „Wahl PRO UK“ kūrėjų grupę, demonstravo 3 vyriškus barzdų ir plaukų kirpimus.

Susirinkusius stebino energingas ir gyvybingas pasirodymas, kai plaukų kirpimas ir šukuosenų formavimas „gyvai“, buvo pristatytos naujausios vyrų šukuosenų ir barzdų tendencijas. Visi kirpimai ir šukuosenos buvo atlikti naudojant WAHL PRO kirpimo mašinėlėmis, kurios JAV yra Nr. 1.